Möhippan.

Igår hade jag å 10 tjejer till Möhippa för min älskade stora syster som gifter sig på lördag.
Klockan 12 ungefär, fick lena första smset av Katja där de stog "Packa ner kudde, tandborste, trosor, tröja, och invänta information" typ. och hon ringde direkt upp och ba: va i?! typ. men svaret hon fick var "Jag kan tyvärr inte prata just nu, så följ instruktionerna lilla gumman" sen la hon på. 

10 minuter senare fick hon ett till sms, av Aneta där det stog "packa ner hårborste, å lite annat, och invänta information".

10-15 minuter senare fick hon ett sms av Linda där de stog typ "Gå ut i trappen NU"  :D Där nere stog jag, pernilla och Jenny och väntade med ögonbindel och kameror.

Sen kom hon in till Gun efter en stund där vi åt lite och skålade för Lena, innan vi började sminka och fixa henne sååå fin! hahaha :) Och så var det dags att smälla uppdrag typ! 

Hon skulle: Ragga upp en vit gubbe (staty) i örebro, Hitta en stand in till på lördag, Måla en killes naglar och Sjunga. Hon klarade allt å lite till! :)

Men innan dom uppdragen skulle göras så skulle hon ha ett eget litet "tivoli" utanför Ica, där hon sålde "lotter" för att snurra på hjulet och då kunde man vinna en kram eller cupcake, eller båda två! Det gick mycket bra, hon tjänade ihop nästan 500kr OCH hittade en stand in till på lördag! hahaha :)

Sen åkte vi in till örebro där de andra uppdragen gjordes och sen gick vi till Villa strömpis där vi skulle avsluta kvällen.  Där åt vi lite, drack och hade kul. Innan klockan 19.00 tyckte vi de va för tyst så vi satte igång Gun's mp3 på mobilen och sjöng med i låtarna på den! Haha :) Klockan 21 ungefär så kom E-type dit!

Jag fick många bra bilder, några läggs upp här, men alla bilder kommer läggas upp på Fawi.

Nu ska ja ta det lugnt innan ja ska in till örebro och möta Tina!  Ha en fortsatt  trevlig dag! KRAM.

Kommentarer
Postat av: Jenny

En helt underbar kväll var det och skit kul hade vi <3

2011-07-31 @ 10:31:53


Kommentera inlägget här:


Namn/Smeknamn:
Spara uppgifterna? bloglovin

E-postadress: (bara jag kan se den)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?


Trackback