Spruta ett av tre..

Nu har jag varit till vårdcentralen.

Började med att gå till kassan - där hon sa att ja skulle prata med en distrikt sköterska eller något, så fick sätta mig i väntrummet sålänge.

Väntade ca 15-20 minuter innan en sköterska kom in och frågade om jag hade bråttom eller om jag kunde vänta - isåfall kunde jag ev. få sprutan idag, och just då hade jag ej det så sa "Kan vänta en liten stund till" och  så gick hon iväg.

Efter ca 5-10 minuter kom en annan sköterska och frågade om ja skulle ta sprutan, jag sa ja, och så sa hon att hon skulle ta en gubbe först och det skulle ta ca 10-15 minuter men sen var det min tur.

När 15-20 min hade gått så var det äntligen min tur.. eller äntligen? uh.. fick svara på ett par frågor och sedan tog vi sprutan, uscha...

Efter sprutan var tagen osv. fick jag en ny tid och sedan sa hon åt mig att sätta mig i väntrummet ca 10 minuter innan jag gick ifall jag skulle få en allergisk reaktion, så okej, då gjorde jag det.. Och så sa hon att jag skulle inte stressa eller liknande kommande 2-3 timmarna utan försöka sitta stilla och ta det lugnt..  (ifall något skulle hända sa hon) 

Kom ut från vårdcentralen.. och ser mitt tåg åka iväg?  Jag ba: va faaaan!
Och nu får jag inte "stressa" och måste sitta stilla 2-3 timmar ?! Först måste jag kolla upp tågtid till örebro, sen när jag är i örebro springa/stressa till stadsbussen för att komma till skolan.. hur fan..?   ååh!

Får se hur jag löser detta....


Kommentarer
Postat av: Jennie ♥

sv: krya på dig!

det är fint med mej! vad gör du idag då?

2012-01-31 @ 11:24:22
URL: http://jennsiii.blogg.se/
Postat av: Cajsa

allt bra?

2012-01-31 @ 11:32:32
URL: http://cjssong.se
Postat av: Cajsa

vet inte riktigt än men nån gång i februari. :)

2012-01-31 @ 11:35:48
URL: http://cjssong.se
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥ - VINN EN HEMLIG GOODIEBAG FRÅN E.L.F!

SVAR: Jätteroligt att du är med och tävlar om en goodiebag från e.l.f :) Tävlingen avslutas på söndag, jag hör av mig då! LYCKA TILL.Tills dess har jag andra tävlingar som du gärna får anmäla dig till: http://angelica.blogg.se/category/pagaende-tavlingar-1.html

2012-01-31 @ 11:40:14
URL: http://angelica.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn/Smeknamn:
Spara uppgifterna? bloglovin

E-postadress: (bara jag kan se den)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?


Trackback