Tisdag kväll.

Som ni redan vet om ni läst det tidigare inlägget, så var jag och tog en spruta imorse - skulle komma in till dom i början på juli och ta nästa då jag egentligen ska ha den i slutet av juli - men dom har stängt från mitten av juli till mitten av augusti såå.. det löste sig ändå!

Gick sedan hem och la mig ett par timmar innan det var dags att åka iväg till skolan och ha ett litet samtal med min mentor och göra en liten planering. Det blev att jag ska läsa upp matten på bland annat onsdag eftermiddagar på fria timmen, även lite hemma, och så ska jag göra naturkunskap hemma, läraren jag har i matte och naturkunskap(samma lärare) skulle skicka en uppgift till mig via pim (på min skolhemsida typ..).. tja.. ev. ska jag försöka få upp svenska B också. Men ja.. jag tror på detta och jag ska kämpa!
Förhoppningsvis har jag några personer hemma osv. som kan hjälpa mig med matten om jag behöver det.

När jag åkte hem från skolan så mötte malin mig på gården å följde med upp till mig en stund, Vi skulle vänta på Lena då jag skulle fotografera henne vid pikaboda's skjutbana för en fotouppgift i skolan skolarbete - tack ännu en gång syster! - och ja, det gick bra tycker jag, ska ta och redigera bilderna snart! :)

Kram kram.

Kommentarer
Postat av: Victoria Hedelin

Tack älskling! :*Länkar på dirren också! <3

2012-03-20 @ 18:37:55
URL: http://vickphoto.blogg.se/
Postat av: Mary

Ojoj, om du älskar ananas måste du prova pajen, men lova mig att låta den blir kylskåpskall innan du börjar! :) Kram Mary

2012-03-20 @ 20:55:07
URL: http://madebymaryblogg.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Usch för spruta :O

2012-03-20 @ 21:32:34
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Anonym

blogving byte?=)

min blogg är http://mosansliv.blogg.se/

2012-03-20 @ 22:16:42
Postat av: Anonym

Innan du skriver ditt meddelande vill jag att du kollar igenom reglerna ovan, alla kommentarer granskas före puÖnskar dig en trevlig dag så här när jag har tråkigt på natten

och kollar alla bloggar jag får tag på! :) Kramis/ http://awagardi.blogg.se - smakprov på det goda livetblicering.Tack på förhand!

2012-03-21 @ 02:22:13


Kommentera inlägget här:


Namn/Smeknamn:
Spara uppgifterna? bloglovin

E-postadress: (bara jag kan se den)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?


Trackback