Tabletter och sen sova.

Skrivet den 2012-02-29 22:56:31 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 2 Kommentar/er
Nu mina damer och herrar.. nejmen.. Jag har inte mått så jätte bra idag - smärtan i magen kommer titt som tätt och natten till idag samt morgonen har varit hemsk! Haft så ont i magen att tårarna runnit och jag fått sura uppstötningar och bara vridit mig av smärta..

Ska ta två novaluzid nu och sen blir det sängen.. och hoppas på att man får lite sömn inatt..

aja! Har en överraskning som kanske tittar upp imorgonkväll eller så.. får se!


Saknar min älskling massor, längtar till sista helgen i mars då jag får träffa honom igen och ligga mot hans bröstkorg och i hans famn om nätterna.. kommer bli underbart!
Jag älskar dig Daniel <3

Godnatt.

Tävling hos tvspelsweb - Tema: Spegling/Reflektion

Skrivet den 2012-02-29 16:59:58 · Direktlänk · Kategori: Tävlingar · 2 Kommentar/er
Jag är med i tvspelsweb's tävling om en valfri refelxskärm för max 300kr!

Jag vill ha Reflexskärm Gråkort & Silver 60cm -  http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-grakort-silver-60cm-p-1975.html

MOTIVERING
Jag vill vinna dessa mestadels för gråkortet för att det är lättare att få en mer korrekt och bra färgbalansering med ett gråkort och jag har länge kollat på det och funderat på att köpa så jag tänkte ta chansen att kanske kunna vinna istället. 

Bilden valde jag mycket pågrund av de tydliga speglingen och för att det är en av de bästa speglings bilder jag har. Jag tog den när jag prövade mig på lite mer modellaktiga bilder och använde mig av en helt vanlig väggspegel som jag la på köksbordet:)



En helg i storå.

Skrivet den 2012-02-27 18:36:49 · Direktlänk · Kategori: släkt & vänner · 4 Kommentar/er
Hej på er!

I lördags så åkte jag till min älskade syster i storå, hon hade en "överraskning" till mig och sa för någon vecka sen att om jag hade något planerat då, så fick jag ställa in det! haha. Iallafall så var denna såkallade överraskningen ganska så förutsigbar och jag förstog sen hon berättade om det vad det skulle vara - men jag sa inget.
Den överraskningen var att min älskling var där! :) Så oavsett hur förutsigbar det var så är jag väldigt glad att jag fick träffa honom.

lördagskvällen så gjorde vi inte så mycket, vi satt mest och snackade och hade trevligt. Fast ja.. jag och Jenny fick fnatt tror jag hahaha.. vi satt och kollade på sing a long, stod upp i soffan och dansade, hoppade och sjöng med så mycket vi kunde hahaha...

Igår så gick jag, Daniel, Jenny med varsin kamera haha.. och ja, alla 3 ungar var ju också med såklart. Det blev nästan 200 bilder ungefär och x-antal lägger jag upp senare på bloggen. Det var iallafall skönt - bra väder osv.
Sedan gick vi hemmåt igen - eller ja, vi hamnade på coop först där vi mötte Marcus och sen åkte han, My och Katja bil hem, vi andra gick.
Runt 13.30-14'00 nånting så kom mamma, pappa och farmor dit för att fira Marcus som blev 28 i lördags.
Så det var full fart nästan hela dagen - haha, och när mamma och de åkte så åkte Johnny med.

När kvällen kom så spelade jag, Jenny, Marcus och Daniel UNO.. och jag har konstanterat att det inte går bra i uno för mig längre.. men brukar man inte säga "den som har otur i spel, har tur i kärlek" ? ;)
Jag förlorade båda gångerna.. - fast det bästa var att klockan 20'00 så började så ska det låta som jag och Jenny ville se, och jag behövde bara 26 poäng för att få 501 poäng = spelet slut då vi körde till 500. Men mellan 20'00 - 20'15 så var vi på samma runda, jag gjorde allt för att försöka behålla så mycket kort som möjligt och så höga poäng som möjligt .. men Marcus och Daniel gjorde ALLT för att jag skulle gå ut eller bli av med så mycket kort som möjligt . . .  Jag och Jenny gjorde allt för att försöka få jenny, marcus eller daniel att gå ut, och tillslut lyckades jenny gå ut så då sprang vi in till vardagsrummet för att kolla - dock blev vi besvikna då dom varken sjöng de låtar vi tyckte passade och inte några vi direkt kunde.. :S men jaja! X) kul hade vi :D
Efter det så gick vi ner till våra älsklingar en sväng och sedan vart det upp och spela uno igen!

Men ja.. vi kollade även på S.W.A.T - fast vi kollade inte klart på hela men ändå! :)

Det bästa med helgen var nog att ja fick träffa min älskling, var underbart att få vara nära honom och sova intill honom om nätterna och vakna upp med honom brevid mig!<3<3

Idag hade jag iallafall praktik - fick dock sluta kl 11'00 :)) *wiie* så jag lyckades få min älskade Daniel att stanna några timmar extra så man fick träffa honom efter man slutat - innan han åkte hem.<3

Jag saknar dig redan älskling.. och älskar dig så otroligt mycket !<3


Ledsen för bara text - men ni får stå ut tills ja fixat designen...

Movienight!

Skrivet den 2012-02-24 01:25:35 · Direktlänk · Kategori: släkt & vänner · 9 Kommentar/er
Hejhopp i stugan!

Har lite movienight med Malin :D vi har sett på Panic room - skriver lite om den senare! - den var hyffsat bra, och så har vi sett på Winters bone, kan skriva om den också, men den var värdelös! så sjukt tråkig..

Nu ska vi se på en film både jag och Malin gillar, vi såg den på bio när den gick, nämligen Bridemaids! Underbar<3 skriver om den oxå senare! :))


Förresten så måste ja få säga att jag är glader! Vann ett par vita öronmuffan ! :D Var ju med och tävlade om ett par hos cajsa - och jag vann :3 *wiie*  synd bara att vintern snart är borta.. men då vet jag iallafall att jag kan hålla öronen varma till nästa vinter! :))

Nä nu ska ja kila igen! :> bjuder på en bild jag tog tidigare idag :p bättre än inget sålänge - massa bilder får ni se när designen är klar.

Pusshej!


Var hos läkaren idag.

Skrivet den 2012-02-21 18:39:12 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 11 Kommentar/er
Hej på er!

Idag har jag gjort en del nytta.. nejmen, jag har sökt lite sommarjobb och vanligt jobb på bla. korsnäs. Sen klockan 15'00 fick jag rusa ner till vårdcentralen då ja helt glömt tiden och skulle vara hos läkarn kl 15'00, haha.

Men iallafall så pratade vi en del, jag har ju under en längre tid haft ont i magen.. och så klämde och kände han på min mage, sedan fick jag utföra ett urinprov för ett graviditetstest (men jag var EJ gravid) och så ett blodprov.. allt detta för att jag troligen har magkatarr..  kulkul.. får kila ner till droghandeln imorgon och köpa medicinen som han rekomenderade - tur bara att man har en mamma som kan namnet på den hahaha..

Iallafall så är jag väldigt glad över att det inte var något värre. Skulle det fortsätta ändå fast jag ätit medicin och så vidare, så skulle de bli tvungna att göra en lång utredning på det hela och den skulle tydligen vara LÅÅNG. Urk hoppas det blir bättre, vill inte gå till läkarn någe mer!

Imorgon ska jag vara på UMO kl 11'50 för att bestämma vad jag ska börja ha för preventilmedel eftersom jag inte kan äta neovletta/alternova då jag mår psykiskt dåligt av det.


Nu ska jag ta det lite lugnt, kolla på något avsnitt av The vampire diaries, senare blir det semla! Får se vad jag tycker.. inte ätit "riktig" semla med grädde och mandelmassa på flera år bara för ja inte gillar något av de egentligen.

Ha de gött!

Ännu en måndag som börjar dras mot sitt slut.

Skrivet den 2012-02-20 23:02:31 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 3 Kommentar/er
Sov hos Jenny till idag, sen skulle hon med my till tandläkaren i örebro - skulle följt med men var tvungen att gå till umo och hann därmed inte följa med dom. 

Fick två nya tider när jag var på UMO, en till en läkare imorgon för min mage sen en på onsdag till henne för att kolla upp vad jag ska börja ha för preventilmedel eftersom jag inte mått bra av neovletta eller alternova.
Tja.. mer än så skriver jag inte här då jag inte vill att mer än de närmsta får reda på det - men jag berättar imorgon hur det gick hos läkaren! :)

Har kollat klart på två första säsongerna av the vampire diaries samt första 3 avsnitten på säsong 3 och jag är förälskad.. gah har sett ETT avsnitt i början när serien kom ut, men kom inte ihåg så mycket, shit alltså! Kärlek till den.
Ian Somerhalder, he's miiiiine! Screw all the other...som alex pettyfer, johnny depp, taylor lautner, shane west osv. visst dom är snygga, men Ian Somerhalder har helt klart vunnit över alla dom! ÄLSKAAAA<3

Vad kan jag säga? Designen börjar bli klar, jag har fixat lite med kommentarsfältet idag. :) 

Nu ska ja dricka te, skriva lite med min älskling som på någotvis älskar att jävlas med mig... och så kolla på en film om jag kan bestämma mig för vilken.. och sen sova!

Ett nattligt inlägg.

Skrivet den 2012-02-20 01:11:47 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 1 Kommentar/er
Som ni ser har jag än inte fått iordning på nya designen, men förhoppningsvis kommer den upp inom en vecka.. Jag var nära på att ge upp den helt och sluta blogga, men skrev med min älskling på msn och skrev av mig lite och tillslut beslöt mig och att kämpa.

Men ja.. om idag då.. vad har jag gjort? Jo jag vaknade, vi skulle till affären - tog med oss kamerorna - fotade lite men det började dugga så vi gick och lånade diskmedel(som vi skulle köpt) av Marcus mamma istället och sen hem. Fick sällskap av en söt katt oxå..

Tyvärr kommer inga bilder upp förrän nya bloggdesignen kommer upp. Men ja.. då får ni mycket bilder att se fram emot! :))

Vad har vi gjort mer idag? tja.. jag har kollat på avsnitt efter avsnitt efter avsnitt av vampire diaries och har bara 3½ avsnitt kvar på säsong 2.
Sen har jag hjälpt lite med maten, rensade kycklig - det blev kycklig, ris, beasås + ost i ugnen, mums!

Tja.. har inte så mycket att säga.. jag har lov, men imorgon eftermiddag ska jag till umo för att komma upp vad de kan vara för fel eftersom jag har haft ont i magen ett par veckor.

Ja.. nä men Godnatt på er! :)

The Shortcut

Skrivet den 2012-02-18 20:47:22 · Direktlänk · Kategori: Filmer · 6 Kommentar/er
Har precis kollat på en skräck/thriller med Jenny. Den var hyffsat bra, mycket som var förutsägbart men ändå att man inte var beredd på vissa saker.

Filmen handlar typ om en kille med sin lillebror, och den här lille brodern blev pushad av sina vänner att ta en genväg - som inte många vågade ta och så vidare.
Grabben tog den och påvägen hittade han en död hund, och blev hotad av en gammal gubbe.

Store brodern till grabben skulle kolla upp det här och en i hans skola talade om att hans hund hade försvunnit 3 dagar tidigare, så dom skulle kolla efter hunden via genvägen då, och efter någon dag gick dom ett gäng kompisar och gjorde upp en plan för att försöka sätta dit den gamla mannen för hundmord men hur slutar det? ja.. ta reda på det själva!

Filmen får 3½ stjärnor av 5 :) Klart värd att se för er som gillar spänning, lite skräck m.m.^^


http://swesub.tv/uploads/images/27870.jpg

Finn ett fel!

Skrivet den 2012-02-18 14:12:14 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 9 Kommentar/er
Kan ni hitta felet i bilden? xD


Bloggdesignen!

Skrivet den 2012-02-18 11:29:25 · Direktlänk · Kategori: Nyheter · 3 Kommentar/er
Hej på er och ursäkta att det ser ut som jag vet inte vad förtillfället. Jaag vet att bilder och sånt int passar då inläggsrutan är för smal, men oroa er inte! Nya bloggdesignen kommer snart! :)

Jag har äntligen fått iordning på meny'n även om de kanske är för långt upp eller ner på vissa datorer så fungerar det iallafall!

Det ända som är kvar nu, är att fixa dropdown menyn och bilderna sen är det klart :)

Eftersom jag har sportlov nu så kommer jag troligen åka hem måndag kväll eftersom systeryster är ledig då och jag ska följa med och göra henne sällskap när my ska till typ tandläkarn eller något. Så på måndagkväll eller tisdag så kommer jag att leta reda på massa bilder (behöver ytterligare 35 bilder till headern har redan 21 bilder där(nu tänker ni "hur sjutton ser den ut egentligen med så många bilder?") Samt behöver jag 5 bilder till footer'n och 5 till "profilbilden".  SEN så är de klart!:)


Men nog om det! Har inte bloggat på .. 2 ½ dag eller nå :o uh! Kommer tyvärr inte lägga upp någon bild igen förrän designen är klar.

Iallafall så kom jag till syrran igår, lämnade sakerna och då var kl ca 15'00, sen gick vi ut med våra kameror och fotograferade, vi gick kanske.. 1 km ? ja något sånt, men ja, vi kom inte långt vi fastnade med kamerorna lite överallt haha. Jag tog sammanlagt 324 bilder - dock var det många bilder som var likadana - så när ja rensade fick jag ca 112 eller 113 bilder kvar.. heh. Men ja ! Så kan det gå. Vi hade iallafall skit kul och det blev mycket skratt!

Sen så ska jag tydligen vara här nästa lördag, den 25e runt 19'00 fast det är.. rätt omöjligt för att det senaste tåget den lördagen går kl 16'19 och då är jag där 16'46. Men det roliga är att Marcus fyller år den dagen - och så kommer dom med en överraskning till mig? uhm. bra där ! xD

Igår hade jag redovisning på religionen om voodoo, det gick hyffsat bra - hade inte gått lika bra om jag varit ensam haha.  Och i torsdags åkte jag till skolan till foto lektionen och skulle redovisa osv.. fick ett papper med ny uppgift, redovisade och fick åka hem eftersom uppgiften inte behövdes göras i skolan -.-' så åkte 40 minuter dit, var där 20 minuter, åkte hem 40 minuter *suck*.

Nä nu har jag inte så mycket mer att skriva, är det något ni undrar över så .. ja ni får väl höra av er!
Undrar dock hur många som orkar läsa igenom detta inlägg xD det blev rätt långt.. men ja..
Kul om du lyckades ta dig igenom hela!

Pusshej leverpastej.


FEL PÅ DESIGNEN!

Skrivet den 2012-02-15 09:19:18 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 11 Kommentar/er
Jag vet inte vad som hänt, men skulle lägga in en länk i menyn å när jag sparade kodmallen vart hela bloggen helt fucked up. Alla bilder är helt poff borta liksom.. alltså i menyn, och på själva bloggdesignen.. vet inte riktigt vad som hände..

Så troligen så kommer jag fram till nya bloggdesignen är klar.. pausa bloggskrivandet helt och hållet.. För jag vill ju inte att mina läsare eller att ja får nya läsare och så ser designen helt cp ut? 

Gaaah blir tokig...

Alla <3 dag närmar sig sitt slut..

Skrivet den 2012-02-14 23:45:45 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 2 Kommentar/er
Glad alla hjärtans dag - lite sent sådär, ja vet.. men ja:)

Nu är jag i princip halvfärdig med nya bloggdesignen! har lite kvar i kodningen och sen äre mest att leta reda på bilder till header, footer och menyn! Men inom en vecka så kommer den förhoppningsvis upp.

Jag höll på att mista ALLA bilder, ALLT photoshop arbete 2008-2009 till å med oktober 2011 idag.. hade allt på en hårddisk som backup men den fungerar typ inte, men som tur var hade jag kvar allt på den gamla hårddisken! *puh*..

Men nu ska jag sova.. imorgon äre skola.. lång dag  - slutar 16'30, + möte med mentor och ev. rektor *blööh..*

Aja.. godnatt!

urk vilken morgon..

Skrivet den 2012-02-14 09:06:24 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 22 Kommentar/er
Hej på er .. har inte sovit nå bra inatt heller, gick upp straxt efter klockan var 06'00 för jag inte kunde sova - väntade på att syster skulle komma upp, men ingen kom upp.. tänkte "vilken tid går dom upp egentligen?"  Var ju så trött så tänkte inte så mycket på det utan väntade och väntade.. när klockan var 6'46 typ så var dom fortfarande inte uppe så gick in och väckte dom, då visa det sig att syrrans larm vägrat ringa *suck* tänkte jag "varför väckte jag dom inte tidigare?" Så kan de gå när man är trött  . . .

Iallafall åkte tåg med Jenny och Katja imorse fast dom gick av i Linde, gick upp med packningen osv. och ner till vårdcentralen, och gick till kassan för att kolla om barnmorskan var där för ja skulle prata lite med henne om några saker, men så säger hon nej hon kommer inte förrän efter lunch, men jag tror du måste boka tid för det är inte drop-in för ungdommar idag tror jag..

*SUUUUCK*  ååh när man väl faktiskt tar sig dit ner och så näää hon är inte där! :(
Får väl försöka boka  tid då eller gå ner senare.. för prata med henne måste jag.


Nä nu ska ja kolla på ett avsnitt av vampire diaries och försöka ta de lugnt en stund. Pusshej.

morgon.

Skrivet den 2012-02-13 08:25:07 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 3 Kommentar/er
Morgon alla .. är inte ett dugg pigg eller ens sugen på att gå till praktiken, har börjat fått
lite ont och är trött som jag vet inte vad, men ja, ska ta en ipren och dra iväg om en stund..


Har egentligen inget att skriva så detta blev rätt .. onödigt inlägg. Hörs senare.

Snart dags för sängen.

Skrivet den 2012-02-13 00:22:07 · Direktlänk · Kategori: Youtube · 1 Kommentar/er
Sitter i vardagsrummet med syster och ska snart bädda upp sängen och sova, praktik imorgon och efter det ska jag eventuellt in till linde och umgås en stund med Katja och Jenny. Men vi får se - beror lite på när jag slutar och när tåget går osv. ^^

Men ja.. nej nu ska jag ta och sova straxt.
Godnatt med er!..



TBS - igen !

Skrivet den 2012-02-12 21:08:44 · Direktlänk · Kategori: Filmer · 3 Kommentar/er
Nu ska jag och syster kolla på The Boondock Saints ! Den är underbar <3  Att vi ska se den är för att hon ska prata om en film hon gillar på engelska imorgon och visa ca 5 minuter av filmen för hennes klass:) Och då valde hon denna så nu ska vi se den ! =)


Helg hos Tina!

Skrivet den 2012-02-12 21:03:05 · Direktlänk · Kategori: Blandat · 4 Kommentar/er
Här kommer några få bilder jag tog hos Tina.


Hemma hos syster igen!

Skrivet den 2012-02-12 19:50:40 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 0 Kommentar/er
Hej på er igen!

Nu är jag hemma hos syster, riktigt trevligt måste jag säga! Har saknat att vara här.

Tågresan gick bra, fick vänta i lite mer än 1 timme på tåget till storå men ja, fick sällskap av en gammal vän också, fast han gick av i frövi.

Alltså jag trodde ja skulle bli tokig på tåget till örebro från falköping..
Det började med att jag skulle sätta mig på MIN plats - jag hade ju faktiskt platsbiljett
och så satt en tjej i typ kanske 30års åldern på min plats och jag sa snällt "hej, du, jag har platsen 56 som du sitter på.." (jag hade fönsterplats med bord)
Hon bara "amen du kan väl sätta dig brevid, det är ju inte så mycket folk"  -.- ÅÅH !
Och visst det var inte mycket folk, men irriterande! Så satte mig på andra sidan gången vid andra bordet vid fönstret istället.

Sen så är de massa barn som skriker och mamman till de ena barnen typ blir arg på dom när barnen säger att dom behöver gå på toa?!
Är hon dum i huvudet eller?

Och så en annan som jag tror är 2 styckan flickors mormor och hon skulle ge dom en varsin macka varav den lilla tjejen som är kanske 3-4 år, hon tog en tugga för att kolla om den var god - direkt ur handen på sin mormor
och då tappar dom den och tanten nästan slår/knuffar bort lilla tjejen mot bröstkorgen.. inte så jätte löst man såg att flickan fick lite ont och blev rädd/chockad/ledsen.. IDIOT! Så kan ni ju fan inte behandla en liten flicka?! Olyckor händer lätt och herregud, "lite smuts rensar magen", mackan nuddade knappt golvet utan på väskan! -.-


Helgen har iallafall varit bra, vi såg dock bara harry potter 1,2,3,4 och 5 tror jag det var. Men vi var och käka buffé på bambu i lördags och hade trevligt och så vart det hemma mys hos syrran då. Hade en trevlig helg, men blev nästan inga bilder
i helgen heller *suck* Menmen.. de bilder som blev kommer upp på bloggen snart.

Nu ska jag kolla runt lite på bloggar, se om ja hittar nå fler bilder på datorn att använda i headern på nya designen och sen ja.. jag ska ta de lugnt!

Ikväll ska jag och syster se på The boondock saints, första filmen då hon har en uppgift i skolan där hon ska berätta om filmen på engelska och visa en snutt av den.

Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi snart igen! Pusshej!

Tågresa.

Skrivet den 2012-02-12 16:00:26 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 1 Kommentar/er
Hej på er!
Skriver ett litet inlägg här igen nu då haha x3 Sitter förtillfället på tåget till örebro - köpte 30 minuters internet bara för ja hade tråkigt :P
Ska snart fortsätta lite med att välja bilder till headern och menyn på nya bloggdesignen, så fort jag valt alla bilder som ska vara så kommer jag börja koda och då tar det ca 1-3 dagar beroende på hur mycket tid per dag jag lägger ner. Sen kommer den upp på bloggen! :D

Nyfikna? Bra! :) haha.

Nej nu är snart internet tiden slut här - kan i och försig blogga med mobilen också, men det är bara drygt ibland.

Men ja, skriver när jag är framme i örebro OM väntesalen för "buss" är öppen - måste vänta i örebro över 1 timme innan mitt tåg till storå kommer, ska ju till systeryster. <3
Kanske ber mamma å pappa hämta mig för då kan jag i och för sig packa om också och ta det tåg som går efter det jag ska med om jag skulle missa mitt. Men vi får se!


Ha de bra ! Pusshej.

Tävling hos tvspelsweb - Tema: Porträtt

Skrivet den 2012-02-12 11:27:01 · Direktlänk · Kategori: Tävlingar · 4 Kommentar/er
Jag är med i tvspelsweb's tävling om en valfri kameralins.

Den kameralins jag vill vinna är ett Fisheye och finns här; http://www.tvspelsweb.se/fisheye-58mm-025x-125-p-3315.html

Varför vill jag vinna?
Jag har alltid tyckt att fisheye har varit häftigt och har länge velat köpa ett sådant objektiv men har aldrig råd och det är mycket annat jag behöver som jag bör köpa innan som jag heller knappt har råd med. Och det vore en ära att vinna ett sådant filter:)

Temat är då "Porträtt" och med mycket om och men med att välja bild, har så många porträtt men tillslut blev det denna:



Sleep time...

Skrivet den 2012-02-12 01:45:18 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 1 Kommentar/er
Sitter och chattar med en nyfunnen väninna samt en nära vän som mår dåligt
och som jag vill ska må bättre..

Borde egentligen sova, ska snart göra det också. Det har varit en lång dag, vi har
ätit god mat på bambu och kollat på harry potter osv. :) Trevligt trevligt.

Nää orkar inte skriva något egentligen så detta blev ett onödigt inlägg.

Godnatt.

Harry Potter Tema!

Skrivet den 2012-02-11 13:01:46 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 4 Kommentar/er
Ledsen för väldigt dålig uppdatering senaste tiden, men har inte haft så mycket att skriva om och inte heller så mycket bilder att visa upp.

Jag LOVAR att bli bättre på att uppdatera och bättre på att lägga upp bilder och sådant.  Dock kommer jag inte sitta så mycket vid datorn när jag är borta osv. vissa helger.

Men ja, igår åkte jag till syster här i småland och är här just nu såklart. Vi åkte till A6 och gick runt där och skulle inhandla några saker, åkte hem och fixade god mat - bilder kommer imorgon nån gång, och sedan blev det film.

Denna helg blev en harry potter helg - och ja, igår såg vi första harry potter filmen, sen började vi se andra filmen och Tea åkte hem efter en stund då - vi fortsatte se en liten stund innan vi la oss och sov! Såg klart på den på morgonen.

Just nu sitter jag och Tina och kollar på film nummer tre.

Sen så har min älskling gjort mig jävligt nyfiken - Jag kommer få veta sist av alla :c Elakt ! Får försöka stå ut iallafall, men ja, är det något jag är bra på så är det att vara nyfiken! hahaha...

Men jag älskar honom iallafall, så otroligt mycket, och saknar honom massor.<3<3

Nu ska jag fortsätta se på harry potter, ikväll blir det bambu, sen mer harry potter och så ska vi göra nå harry potter godis typ, eller ja, smälta choklad i former osv. :)) kulkul!

Kommer att lägga upp bilder sen såklart, och ska försöka komma ut en stund snart också och fotografera lite och promenera.


Hoppas alla har en bra helg!



Gormorgon Världen!

Skrivet den 2012-02-10 07:53:37 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 4 Kommentar/er
Godmorgon får ja la säga.. jag lyckades sova.. rätt bra inatt, för en gångs skull.. och jag hade en BRA dröm inatt, underbar dröm.. men tror ni ja kommer ihåg den? NÄ! :( ända ja kommer ihåg är att den var underbar osv.. Varför kommer man aldrig ihåg de bra drömmarna ? Varför endast komma ihåg de dåliga? Det stör mig! :(

Ska ta 8'10 bussen till skolan och vara där till typ.. 12'30 typ. så blir att ha Religion och käka lunch i skolan innan jag drar (om vi har tidig lunch). Min mentor är underbar som gav mig ledigt^^'

Idag ska jag ju iväg till Tina och vara där i helgen, de kommer bli naaaajs. Ikväll blir det tacos och så skulle vi göra nån slags harry potter dryck, minns ej vad den hette, men ja, och så ska vi göra harry potter godis idag eller imorgon och så ska vi kolla på alla harry potter filmer! Jag tar med min harry potter tröja, hihi, *längtar*.

Ja nej, ska käka färdigt här sen kila iväg! Ha en bra dag så hörs vi senare:)

För sent! usch.. måste sova !

Skrivet den 2012-02-10 02:29:53 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 2 Kommentar/er
Nu är klockan för mycket! Uh.. tiden rinner alltid iväg så fort när ja sitter i photoshop samt när jag skriver med min älskling. Men ja.. nej.. jag måste sova - helt seriöst.. om ja lyckas.

Imorgon äre religion sen lunch (hoppas ja hinner äta..) och sen efter lunchen ska ja dra till tåget för att åka till min älskade syster Tina och vara där i helgen.

Vi ska ha harry potter tema i helgen, göra eget harry potter godis å nån harry potter dryck (sånt som finns med i harry potter.. typ chokladgrodor osv.) och så ska vi kolla på ALLA harry potter, 1-8! och så ska vi typ ut och käka troligen på lördagen och ha de allmänt mys!

Kommer bli awzum och jag ser fram emot det grymt mycket! Saknar syster å min lilla charmprins och zera och dan såklart;) 

Men ja nej nu ska jag sova! Vi hörs imorgon:) Godnatt!

Smått irriterande dag.

Skrivet den 2012-02-09 18:04:51 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 8 Kommentar/er
Hemma - och har varit det ett tag nu, efter en lång dag i skolan. 

Har haft ont i magen hela dagen och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, hoppas hoppas.. ja, typ så..
Hade karaktär på förmiddagen och vi håller på med en GRUPPuppgift där vi ska göra en kampanj, men bara
för jag skulle åka till småland förra fredagen så var jag ej med när vi började och i uppgifter står att man helst inte ska vara ensam och göra arbetet eftersom de är så mycket att göra, och så säger han att jag inte har något annat val än att vara själv? herregud! varför kan ja inte bara hoppa in i en grupp? svårare än så äre väl inte? :S

Ska iallafall prata med dom och ev. vara med mina flickor istället för ensam.
Efter karaktär så gick jag in till mina flickor som satt i grupprummet (jag hade suttit i klassrummet) och prata lite, tack för att ni finns tjejer, för att ni stöttar mig, det betyder mycket för mig.

Sen var det dags för Foto B och då visade det sig att vi har en ny lärare eftersom David är ledig varje torsdag från och med nu, jag å mina kära vänner är rätt missnöjda eftersom David var en bra lärare i Foto.

Vi fick sluta kl 15'00 och runt 15'10 gick jag och Johanna iväg för att ta 5an till stan, men så visade det sig att vi missade den, så vi väntade - det kom en 302:a och KÖRDE FÖRBI! -.- ååh.. sur man blev, men jag lyckades stoppa 303:an så den stannade så vi kunde kliva på.

Åkte hem sedan och så ja.. nu sitter jag här och dricker cappuccino och ska nog kolla på ett avsnitt av The Vampire Diaries :)<3

Tävling om presentkort!

Skrivet den 2012-02-08 22:25:50 · Direktlänk · Kategori: Tävlingar · 12 Kommentar/er
Jag är med i Elin's underbara tävling om ett presentkort på 300kr!

DELTA DU MED:) - klicka på bilden eller HÄR för att komma till tävlingen!




Tävling hos tvspelsweb - Tema: Vyer

Skrivet den 2012-02-08 16:27:04 · Direktlänk · Kategori: Tävlingar · 33 Kommentar/er
Jag är med och tävlar om en valfri reflexskärm för max 300kr hos tvspelsweb.

Om jag vinner vill jag ha en http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-diffusor-transparent-vit-110cm-p-3136.html 

Motivering:

Diffusor skärmen är bland annat bra då det blir mjukare ljus och skuggor och då är bra när jag fotograferar modell och porträtt bilder bland annat.

Bilden är tagen på eftermiddagen i lindesberg. Jag tycker om att fotografera mycket, bland annat över sjöar - speciellt när solen ligger såpass lågt att det speglas fint över sjön.



Klicka och få en länk!

Skrivet den 2012-02-08 14:18:00 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 4 Kommentar/er
Vill du bli länkad i ett inlägg? Följ instruktionerna nedan!

1. Klicka på denna länk; *HÄÄR*
2. Kommentera det här inlägget där du skriver vilken sida du kom till OCH vilken färg dom använder på sin logga.
(kommenterar du annat inlägg och gör detta så gills de inte! Du måste alltså kommentera detta inlägg för att bli länkad)


Jag kommer sedan länka alla som klickat och svarat på frågan, i nästa inlägg med "klicka och få en länk" - jag kommer att höra av mig till de som gjort detta och fått en länk så de vet om de.

Det är alltså viktigt att du skriver med din blogg/hemside adress !


Svårare än så äre inte:)


I förra inlägget med "klicka och få en länk" så var det bara en som tydligen ville;
http://mandacecilia.blogg.se/


Barnvakt och film.

Skrivet den 2012-02-08 12:25:19 · Direktlänk · Kategori: Filmer · 2 Kommentar/er
Sitter hemma just nu och ska precis kolla på Smurfarna med damion. Lena och mamma skulle till Aneta då Joanna är där ochs ka klippa mamma. Så Damion fick vara här sålänge eftersom han är lite hostig.

Ja nej.. nu ska ja dricka te och kolla på film. Ska få hjälp av mamma med ett par uppgifter ja har i samhäll A sen så förhoppningsvis blir jag klar med iallafall 2-5 uppgifter idag som ja kan lämna in..

Har otroligt ont i magen men ja.. vi vet vad de kan vara för fel och ja. Får se hur de går.

Nu ska ja se på Smurfarna med Damion.


En för alla, alla för smurf! :)


usel morgon.

Skrivet den 2012-02-08 07:20:53 · Direktlänk · Kategori: School stuff · 2 Kommentar/er
Har precis skrivit till min mentor och ska jobba hemifrån idag - och jag SKA faktiskt plugga.

För tillfället så värker min hals så ja vet inte vad, jag har sjukt ont i magen - vet inte vad ja ska ta mig till och även ont vid typ.. äggstockarna eller vad man ska säga, fryser och jag skakar.
Ska sova ett par timmar till och sen äta frukost - försöka, måste nog försöka bli bättre på det . . . om inte annat försöka äta lunch och så plugga..


Godmorgon och Godnatt
så skriver jag senare igen om jag orkar.. knappt ja orkade skriva detta inlägg.. gör lite smått ont i händerna när ja skriver :S

Lång dag som börjar nå sitt slut.

Skrivet den 2012-02-07 23:15:24 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 0 Kommentar/er
Godkväll alla bloggläsare och bloggare.

Jag har inte mått nå vidare bra idag, haft så otroligt ont i magen och halsen och sådär så var hemma från skolan idag men ska gå dit imorgon oavsett hur jag mår, kan inte bara sitta hemma för jag inte mår bra eller för jag har ont, det funkar inte. Speciellt inte för mig.

Men ja.. jag har mest tagit det lugnt idag och nu är jag - precis som jag varit hela dagen, trött - så nu ska jag ta och lägga mig under täcket och sova, försöka iallafall.. lär ta en stund med den smärta jag bär.
Godnatt!


Ute med damion 24 augusti 2011

Skrivet den 2012-02-07 18:21:00 · Direktlänk · Kategori: Barn · 6 Kommentar/er
Den 24e Augusti 2011 så ringde Lena plötsligt och bad mig sitta lite barnvakt åt Damion, och visst kan jag det sa jag då!
Var då ute med honom, lekte och busade massor och tog en hel del bilder som ni kanske ser här nedan ^_^

- detta är alltså bilder från 24e augusti tvåtusenelva !



Några få bilder..

Skrivet den 2012-02-07 17:25:06 · Direktlänk · Kategori: Natur · 3 Kommentar/er
Här kommer ett par stycken av de extremt få bilder jag tog när jag och älskling tog en
liten 'foto' promenad. <3 Vet dock inte varför ja inte fotograferade mer :/ menmen..


Natti natt.

Skrivet den 2012-02-06 23:34:41 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 5 Kommentar/er
Nu ska jag snart ta och sova - förhoppningsvis kanske jag kommer iväg till skolan imorgon, men jag måste verkligen prata med min mentor för jag vill verkligen inte ha svenska C..  menmen..

Aja.. orkar inte skriva så mycket mer.. mår inge vidare bra, godnatt med er.

Design Portfolio

Skrivet den 2012-02-06 20:55:00 · Direktlänk · Kategori: Portfolio Design · 5 Kommentar/er
Än sålänge har ja inte gjort så många designer, men jag är på god väg..

Äldst uppifrån och ner - dvs. den längst ner - längst åt höger (eller ja, den längst åt höger) är då nyast..

Klicka på bilderna för att se de större. 




Fler kommer !


Klar med ännu en bloggdesign.

Skrivet den 2012-02-06 20:42:42 · Direktlänk · Kategori: Bloggdesign · 2 Kommentar/er
Nu är Rebecca & Rebecca's bloggdesign klar och insatt i deras blogg!

Dom blev båda två nöjda och det är jag glad över trots att den blev såpass enkel! :)

Klicka på bilden för att se den större, eller besök deras blogg -
http://skyjumpers.blogg.se (dom kommer snart fixa .se - därför det står skyjumpers.se på headern!)




Är med i en fototävling ^^

Skrivet den 2012-02-06 20:33:15 · Direktlänk · Kategori: Tävlingar · 2 Kommentar/er

Klicka på bilden ovan för att komma till fototävlingen !

Jag är med i lisa's fototävling där man kan vinna en överraskning :>
Alltid kul att delta i tävlingar^^ mest för att ha chans att visa upp bilder på andras
bloggar och ev. kunna få kritik och kommentarer för dom^^



Här är mitt birdag:


The boondock saints 2

Skrivet den 2012-02-06 17:19:50 · Direktlänk · Kategori: Filmer · 4 Kommentar/er
Påvägen hem från älskling igår  - biten mellan mjölby och örebro, så satt jag och kollade på "the boondock saints 2" som ja skulle sett för ett tag sen. Hann inte se klart den igår så gjorde det idag.

Jag tycker den var hyffsat bra, men inte alls lika bra som första filmen. Men den var bra.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om filmen, men jag ger filmen 3,5 stjärnor av 5 ! =)  Iallafall värd att se!


Vem uppfann smärtan?

Skrivet den 2012-02-06 12:50:07 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 7 Kommentar/er
Sitter hemma just nu, vaknade flera gånger inatt å sov oroligt och väldigt dåligt. Sen vaknade jag imorse runt 6'20 av att ja hade så otroligt jäffla ont, vet inte om de är nån av de biverkningar som kunde förekomma av sprutan eller något annat. Men ont har jag - så in i bomben. Ställde mig upp imorse och kände hur hela mina ben skakade och mina knän böjdes liksom - skulle gå till toaletten och jag var tvungen att hålla mig till väggen för att inte ramla. urk..

"Mensvärk utan mens" som jag kallar det, + att ja har ont så in i helvete mot ryggen samt skulderblanden och i axeln och nacken.

Senare kommer syster hit och ska hämta kameran jag fick med mig från älskling samt att hon ska få några bilder som jag framkallat.

Nej nu orkar jag inte skriva mer.. wierd.. ska nog gå ut i vardagsrummet och kolla på en film eller något och bara slappna av..

Bra/dålig dag - men hemma igen iallafall!

Skrivet den 2012-02-05 23:29:37 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 1 Kommentar/er
Hej på er alla!

Som ni vet så har jag varit hos min älskling i helgen och därför inte uppdaterat bloggen någonting. Har kunnat uppdatera men jag orkade inte haha.

Och ja.. efter mycket om och men så är jag hemma i den lilla skithålan igen.

Åkte bil ner med Lena, Grzegorz och Damion - tack än en gång för skjutsen ner!<3 Iallafall så var vi där typ.. runt 19 nånting tror jag sen åkte Lena m. familjen hem igen och jag blev ju såklart kvar hos min älskling.

I lördags var vi bla. ut och fotograferade, eller ja, skulle fotografera, och jag vet inte riktigt varför men jag fotade seriöst nästan ingenting - inte överhuvudtaget i helgen, vet inte riktigt varför, brukar ju fotografera hur mycket som helst.

Blev ett par bilder när vi var ut och fotade så lägger väl upp ett par senare iallafall.

Sen så var det väldans mys att få ligga och bli omfamnad av älskling om nätterna och det saknar jag redan nu. Saknar honom massor redan.


Denna dag har varit otursdag seriöst.. skulle åka med 13'27 tåget från hultsfred men det missade jag.. om det nu inte var inställt som nästan alla andra tåg vill säga..  Så åkte hem till dom igen och så då prata jag med mina älskade föräldrar och dom fixade om en biljett så fick ta 17'34 tåget från hultsfred istället så då åkte vi efter en stund till målilla eller något för att hämta ut biljetterna och sen hem till dom igen, åt mat och pratade en stund innan det var dags att åka till hultsfred igen - denna gång hann jag med tåget.

Och faktiskt så lyckades ja hinna med tåget i nässjö till mjölby också - vilket jag är glad över, fick faktiskt stå och vänta en stund på det tåget.
Väl i nässjö så stod örebro tåget redan på perongen så var bara att gå på tåget och så stod tåget där i ca 20-25 minuter innan vi åkte..

Sen hämtade Lena & Grzegorz mig i örebro, tack <3  Och nu är jag hemma och ska straxt hoppa i säng!


Tja.. har inte så mycket mer att säga nu.. praktik imorgon såå.. godnatt med er!<3

Nu kör vi!

Skrivet den 2012-02-03 13:58:13 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 23 Kommentar/er
Nu ska ja gå över till syster och sen ska vi åka till min älskling! Längtar massor. Ska bli underbart att få träffa honom. Älskar honom massor.


Men skriver mer sen! pusshej

Religion - Berätta något övernaturligt.

Skrivet den 2012-02-03 09:23:53 · Direktlänk · Kategori: School stuff · 1 Kommentar/er
Vi har ju religion just nu och alla i klassen berättar något "övernaturligt" som hänt dom - eller så får man söka efter något på internet.

Det jag berättade var att när jag var mindre, straxt efter min mormor gick bort, så såg jag henne på kyrkogården som ett spöke och hon försökte komma i kontakt med mig typ.
Men jag blev ju såklart rädd och chockad då så jag sprang därifrån. 

Och jag vet att det är löjligt - och att det var inbillning.. men det var en stark händelse. 



Time for school.

Skrivet den 2012-02-03 09:05:34 · Direktlänk · Kategori: School stuff · 0 Kommentar/er
Sitter i skolan nu och har religion, vi ska berätta om något övernaturligt som hänt oss -eller söka efter något på internet. *Suck* så trist!

Men iallafall så slutar jag ca 11'30 idag - dvs. efter denna lektion och då ska jag hem, packa ner det sista i väskan och käka lite mat - sen så bär det av mot smålands trakter! haha :)  Ska bli härligt att träffa älskling igen<3

Nej nu ska ja jobba! Cya.

Nu te och mys.

Skrivet den 2012-02-02 22:55:47 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 1 Kommentar/er
Duschade för någon timma sen och sitter nu med min underbart mysiga filt som jag fick av min underbara syster tina på julafton♥ - och dricker te samt håller på med layouten till min nya bloggdesign.. men har världens beslutsångest om hur ja ska göra med kategorierna.. om ja ska ha de som jag har nu  alltså i 2 staplar, eller på lista eller något annat sätt.. gaah blir tokig på mig själv.

Menmen.. i slutändan blir det nog bra !

Har även packat klart allt, eller ja, jag ska straxt packa ner biljetten hem och mobil laddaren packar jag ner imorgon. Har ju dock mitt andra kamerabatteri som jag ska ladda- fast laddar det ena nu så laddar det andra under natten sen.

Kommer att sluta 11'30 ungefär imorgon så tar tåget hem så jag är hemma ca 12'14. Runt 14'00 åker jag ner till älskling *längtar*♥♥

Nej nu ska jag fortsätta med det jag gör - ska snart sova också..

Skriver lite mer imorgon :) Godnatt på er alla söta !

packelipacka!

Skrivet den 2012-02-02 19:28:12 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 8 Kommentar/er
Har precis packat klart *nästan* min väska jag ska ha med mig imorgon. Åker ju till
älskling imorgon vilket kommer bli underbart♥, saknar honom så otroligt mycket, har ju inte träffat
honom sen 15-19e december !! :(  Men imorgon så!♥♥

Kommer hem på söndag så kommer inte uppdatera nå när jag är där har jag
bestämt, ska bara umgås med honom och så. blir en kort liten bloggpaus med andra ord.


Nu ska jag ta och koda på Rebeccas bloggdesign och sedan fortsätta lite på min blogdesign layout!
- emellan blir det nog att duscha, men pappa gick nyss in i duschen så får duscha efter.


Ha en fortsatt trevlig kväll♥

Snart iväg.

Skrivet den 2012-02-02 12:26:42 · Direktlänk · Kategori: School stuff · 8 Kommentar/er
Sitter i elevcaféterian i skolan just nu och ska snart gå till bussen och åka till wadköping för att gå på nån obligatorisk teater med skolan eller ja, alla ettor och treor.

Dagens nummer 2.
Dennis spelar en låt som en medlem i skitarg sjöng sen när han sjöng johan min ukulele man eller något, så stod helt random våran lärare Johan brevid Laura.. HAHAHA..  Bra där ! x)

Nu ska vi dra, pusshej.

Dagens roliga!

Skrivet den 2012-02-02 12:16:56 · Direktlänk · Kategori: Dagens... · 0 Kommentar/er
Satt i matsalen när Laura frågade om en cigg till en kille. Han letade och utbrast:
"Någon kom och klämde på paketet"  hahahah..

Dennis kommentar: Sen gav han Laura sin finast, det tog ett tag innan hon reagerade, efter hon var klar med den fimpade hon och stampade på den.



hahahaha!

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Skrivet den 2012-02-02 09:19:36 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 2 Kommentar/er
Vill du tjäna hundra/tusentals kronor på din blogg? Väldigt enkelt dessutom?

Klicka och bli medlem här och tjäna massvis med pengar! Genom att bli annonsör för flera företag som ex. toplady eller lustjakt eller Blingskal m.m. så kan du tjäna kronor / procent genom att få folk klicka på annonserna.


Klicka och få en länk!

Skrivet den 2012-02-02 09:13:50 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 2 Kommentar/er
Klicka på länken HÄR och få en länk!

Kommentera sedan vilken sida du kom till samt berätta vilken färg dom använder på loggan! 

De som klickat kommer upp i nästa "klicka och få länk" inlägg! :)

Vill hem och sova !

Skrivet den 2012-02-02 08:27:28 · Direktlänk · Kategori: School stuff · 0 Kommentar/er
Vaken och sitter i skolan just nu. Jag är sjukt hungrig och extremt trött.. vill bara hem och
lägga mig under mitt varma täcke och sova istället.. :(

Vi ska ha karaktär nu eller ja.. vi börjar om typ 5 minuter, senare ska vi på nån teater - ev. kanske
ja åker hem istället om ja fortfarande har huvudvärk.

Nää orkar inte skriva mer nu.. pusshej.


Natt natt.♥

Skrivet den 2012-02-01 23:50:59 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 1 Kommentar/er
Det har varit en lång dag för mig och jag är seriöst helt slut. Har pluggat en del idag och så har jag kodat en del på rebecca's bloggdesign samt så har jag börjat på en ny design layout för min egen blogg! :) Får hoppas alla gillar den sen bara...
Finns bara EN person som sett den än sålänge mer än mig, och det är min syster - Jenny.
Tror inte ja ska låta någon annan se den förrän den är klar;) Jo.. kanske älskling om han skulle vilja de haha.


Nej nu ska jag sova lång skoldag imorgon och sen blir det hem, käka, packa och sen plugga lite typ !

Godnatt med er. ♥

Lugn och ro

Skrivet den 2012-02-01 20:54:05 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 5 Kommentar/er
Sitter och håller på att greja med en ny bloggdesign till min blogg och det ända jag avslöjar för er är att den också kommer vara blå! :) Finns dock ett par som kanske får se layouten innan den är klar^^'

Hade tre lektioner - lite ovanligt sådär - idag, först samhäll A - började på en uppgift som hette "Därför demokrati" och sen efter det virtuella miljöer, sen så hade jag en extra "lektion" - fria timmen, där jag idag fortsatte med "därför demokrati", blev inte klar menmen.. så kan det gå - när inte haspen är på! eller något sånt.

Kom iallafall hem runt 17'20 eller något och höll på att somna på bussen hem.. kom iallafall hem, nästan lagom till när maten var klar - kycklingfilé typ med ris och beasås - mums.

Jaja.. har fotat Lena lite idag då hon ville ha nån ny profilbild- ska redigera dom sen å ge henne dom.

Nu är jag för tillfället helt slut och funderar på att gå och sova snart. Men ska nog ta en kopp te först!

Aja vi hörs! Pusshej

Collage av Nando

Skrivet den 2012-02-01 11:01:20 · Direktlänk · Kategori: Barn · 17 Kommentar/er
Satt och gjorde ett collage med fernando igår, alla bilderna i collaget är från 12 Juli 2011 - ville använda bilder från en och samma dag och valde denna. Ska göra fler collage med nando, samt ett med damion, my, katja, johnny m.m. :) 



Älskar när bussen åker.

Skrivet den 2012-02-01 08:02:24 · Direktlänk · Kategori: Allmänt · 1 Kommentar/er
Det blev en seg morgon, men ändå hyffsat pigg.. har aningens ont i vänster axel.. urk :s Menmen.. kan vara en biverkning efter sprutan i guess - får ta de lugnt helt enkelt.

Iallafalls å när jag gick ut - samma tid som jag brukar.. så såg jag bussen åka iväg. Åh vad förbannad jag vart.. är den inte försenad är den antingen lite tidigare - och åker tidigare eller prick halv.

Menmen.. tur att jag bor såpass nära busshållplatsen så gick hem, och bloggar lite nu men ska snart gå för min buss som jag ska med går 8'10 då är jag framme ca 8'50 så kommer inte så jätte mycket försent.

Jaja, nu ska jag inte babbla så mycket mer..  blir en lång dag för mig, slutar 16'30 idag.. men ja.. vi hörs! Pusshej.