Senaste veckan och kommande..

I inlägget "Jag Älskar Dig" så skrev jag och berättade om mina känslor för Daniel, berättade om att vi förlovade oss 13e Juli.
Det blev en snabb vändning.. Han lämnade mig nämligen den 25 Juli, förra onsdagen..  Jag har senaste veckan mått allmänt dåligt - speciellt samma dag och dagen efter.. har inte gråtit så mycket på länge, grät mig till sömns osv..
 
Men nog om det.. nu vet ni iallafall att den person jag älskade mest av allt på jorden har lämnat mig..
 
Just nu är jag hos min älskade syster Tina vilket jag varit sen i måndags. Mamma och pappa var ju i ullared till idag, och därför körde mig till Tina, sen på kvällen i måndags blev vi bjudna på mat av mor och far, vi åt på Harry's i ullared,  biff planka, mumma!
Var även in på Gekås i måndags där de blev lite smått och gått som ska i lådor till jag flyttar hemifrån - när nu det blir! Och igår var vi i ullared samt in på Gekås där de blev ett par kort byxor och i handelshuset där jag köpte en keps.
 
Igår fick jag även fyra underbara filmer med min dröm/nästa man! ;) Ian Somerhalder <3 
The Tournament, Marco Polo, The end of the world och How to make love to a woman :)
 
I helgen kommer vi gå på Bio, det blir Snow White och så blir det troligen Abraham lincon =) Sen nån dag ska vi till borås djurpark, och den 11e ska vi till Öland över dagen =)
Händer mycket nu ^^'
 
Ikväll blir det troligen lite film mys =)
 
Ha de bra ! =)

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn/Smeknamn:
Spara uppgifterna? bloglovin

E-postadress: (bara jag kan se den)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?


Trackback