För sent! usch.. måste sova !

Nu är klockan för mycket! Uh.. tiden rinner alltid iväg så fort när ja sitter i photoshop samt när jag skriver med min älskling. Men ja.. nej.. jag måste sova - helt seriöst.. om ja lyckas.

Imorgon äre religion sen lunch (hoppas ja hinner äta..) och sen efter lunchen ska ja dra till tåget för att åka till min älskade syster Tina och vara där i helgen.

Vi ska ha harry potter tema i helgen, göra eget harry potter godis å nån harry potter dryck (sånt som finns med i harry potter.. typ chokladgrodor osv.) och så ska vi kolla på ALLA harry potter, 1-8! och så ska vi typ ut och käka troligen på lördagen och ha de allmänt mys!

Kommer bli awzum och jag ser fram emot det grymt mycket! Saknar syster å min lilla charmprins och zera och dan såklart;) 

Men ja nej nu ska jag sova! Vi hörs imorgon:) Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Idag avslutas tävlingen om 8 Suits of Sweden på blogg så var med och delta här -> http://missbuttercup.blogg.se/2012/january/tavling-vinn-en-suit-of-sweden.html#comment innan det är försent :)



Allt du behöver göra är att gilla Suit of Sweden på Facebook och skriva i deras logg vilken färg du föredrar och att du är med och tävlar hos http://missbuttercup.blogg.se/ :) Svårare än så är det inte! Är du redan med och tävlar på någon annans blogg? Tävla igen! :)

2012-02-10 @ 07:50:09
URL: http://missbuttercup.blogg.se/
Postat av: J U L I A L I L J E ♡

Hejhej!

Härlig blogg du har :)



Får inte du också en härlig sommarkänsla av dem här 'sommar outfitsen'? http://julialilje.blogg.se/2012/february/sommar-outfits.html



kram!

2012-02-12 @ 16:17:24
URL: http://julialilje.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn/Smeknamn:
Spara uppgifterna? bloglovin

E-postadress: (bara jag kan se den)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?


Trackback