Harry Potter Tema!

Ledsen för väldigt dålig uppdatering senaste tiden, men har inte haft så mycket att skriva om och inte heller så mycket bilder att visa upp.

Jag LOVAR att bli bättre på att uppdatera och bättre på att lägga upp bilder och sådant.  Dock kommer jag inte sitta så mycket vid datorn när jag är borta osv. vissa helger.

Men ja, igår åkte jag till syster här i småland och är här just nu såklart. Vi åkte till A6 och gick runt där och skulle inhandla några saker, åkte hem och fixade god mat - bilder kommer imorgon nån gång, och sedan blev det film.

Denna helg blev en harry potter helg - och ja, igår såg vi första harry potter filmen, sen började vi se andra filmen och Tea åkte hem efter en stund då - vi fortsatte se en liten stund innan vi la oss och sov! Såg klart på den på morgonen.

Just nu sitter jag och Tina och kollar på film nummer tre.

Sen så har min älskling gjort mig jävligt nyfiken - Jag kommer få veta sist av alla :c Elakt ! Får försöka stå ut iallafall, men ja, är det något jag är bra på så är det att vara nyfiken! hahaha...

Men jag älskar honom iallafall, så otroligt mycket, och saknar honom massor.<3<3

Nu ska jag fortsätta se på harry potter, ikväll blir det bambu, sen mer harry potter och så ska vi göra nå harry potter godis typ, eller ja, smälta choklad i former osv. :)) kulkul!

Kommer att lägga upp bilder sen såklart, och ska försöka komma ut en stund snart också och fotografera lite och promenera.


Hoppas alla har en bra helg!



Kommentarer
Postat av: jenny

Hälsa till syster =D

2012-02-11 @ 15:11:49
URL: http://jennytsf.blogg.se/
Postat av: Jennie ♥

sv: hihi, blir så ibland ;)



jag umgås med hela familjen som är hemma :d underbart!



gör du idag?

2012-02-11 @ 15:30:03
URL: http://jennsiii.blogg.se/
Postat av: Linora

Vad gillar du för djur? :D

2012-02-11 @ 15:30:09
URL: http://linoraas.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Veckans gåta är nu uppe, kika in och se vad rätt svar var, och se om du svarat rätt och fått en länk. Svara gärna på den nya gåtan också: http://angelica.blogg.se/2012/february/veckans-gata-6.html

2012-02-11 @ 21:02:02
URL: http://angelica.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn/Smeknamn:
Spara uppgifterna? bloglovin

E-postadress: (bara jag kan se den)


URL/Bloggadress:


Vad har du på hjärtat?


Trackback